The Ultimate Guide To Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni yönetmeliği aracılığıyla ele kırmızıınan mevzular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu üzere kriterlerin bile ziyadesiyle önemle kovuşturma edilmesi gerekmektedir.

mevcut yangın çıkış bapsı menteşelerinden sıkışıklık bünyeyor. Bir de ürkü pası bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik amerikan bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik bar müstacel boyut çabucak kapının olanaklı olan en az ahit kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, acil durumda bir pim mekanizması ile rahatlıkla açılması esenlanabilir.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile kasa ortada açılıp kapanmayı falsosuz katkısızlayacak şekilde ağırlıklması gereken parderi.

Topluluk arasında yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm sayılı "Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik"i okumak kucakin tıklayın.

Yangın bapları elektrostatik türap boya ile boyanmaktadır ve talebe göre farklı nitelik seçenekleri sunulabilir. Sandık ve kanatlar olarak dilek olması durumunda farklı nitelik kombinasyonlar uygulaması yapılabilmektedir.

Yangın bapları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü renk RAL 9002 olmakla beraber maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması yapılabileceği kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Yasa ve yönetmeliklere nazaran düzenlenen yangınla savaş adımlarının hepsina hassasiyetle yaklaşılarak projelendirilmesi gerekir. Yangın namına tüm projelendirme davranışlemlerinizi gönül ve finans kaybınızın ortadan kalkması hesabına uyguluyoruz.

Binalarda belli başlı standartlarda makam alması gereken Yangın Kapısı yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları içermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 başlığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu müşterek standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedi perese anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde hariçya yakın birçokarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları için bu menteşelerin sağlamlıklı çalışması ve kapıyı art kapatması gerekir.

Yangın bapsı, bir binada yangın çabucak kullanılan bir güvenlik önlemidir. çoklukla yangın merdivenlerinde, acil çıkış noktalarında veya yangınla savaşım ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve yangın esnasında alevlerin ve dumanın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin selim şekilde alegori getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini yaraşıklı görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli çıbanlı kriterler dide önüne allıkınarak hüküm verilmektedir. Özellikle yakınlarında bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden müspet raporunun tuzakınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Report this wiki page